Ökologikus befújásos hőszigetelések

25. March 2020

STEICOfloc befújásos cellulóz hőszigetelés

A STEICOfloc előállításánál különösen nagy hangsúlyt fektetünk a modern, környezetbarát gyártástechnológiára és a minőségi alapanyagokra.  A végeredmény: különösen tiszta, por és szennyeződésmentes rostok. A gyártási energiai igen alacsony, amely még ökologikusabbá teszi a készterméket.  Továbbá a STEICO a cellulóz hőszigetelést bórmentes kivitelben is gyártja.

Természetes, hogy az alapanyagul felhasznált papír, FSC minősített erdőgazdálkodásból származik. Az Európai Technikai minősítésben ETA 16/01141  a hővezetési tényező 0,039 W/(m*K)] 40-60kg / m3 befújási sűrűség elérése esetén.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT ÉS VÁLASSSZA A LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ BEFÚJT HŐSZIGETELÉST TETŐTÉR KIALAKÍTÁSHOZ: bővebb információ és ajánlatkérés ide kattintva

 

A STEICOfloc cellulóz szigetelés a legkisebb befújógépekkel is kivitelezhető. A STEICOfloc flexibilisen illeszkedik a határoló szerkezetekhez és betömörödve egy homogén hőszigetelő réteget képez az előkészített falszerkezetekben, tetőteszerkezetekben. Újépítésnél és felújításnál is egyaránt használható.

 

 

A befújásos hősszigetelések legfőbb előnyei:

  • fugamentes, vágási hulladékmentes
  • kiváló hőszigetelő képesség a téli hideg ellen
  • kiváló védelem a nyári hőségtől és a túlmelegedéstől
  • pára technikailag nyitott szerkezet, amely kiegészítő biztonságot ad
  • Tartósan ülepedésbiztos, a farostok 3d-s kapcsolódásának köszönhetően
  • kiváló hangszigetelő képesség
  • ökologikus, környezetbarát és újrahasznosítható mint a fa

 

 Hőszigetelés előtt áll? Kérjen árajánlatot minősített szakkivitelező csapatunktól a STEICO befújásos hőszigetelésekre

Az építőiparban ezidáig leginkább csak az újrahasznosított újságpapírból készülő cellulóz befújásos hőszigetelést alkalmazták.  A fenyőfából készülő STEICOzell farost hőszigetelés azonban új előnyöket és lehetőségeket nyit e területen.

A STEICOzell páratechnikailag nyitott és természetes páraszabályozó képessége van. Így járul hozzá hőszigetelése egy épületbiológiailag is optimális lakóklíma eléréséhez. Az újrahasznosíthatóságnál is kitűnik a STEICOzell

Farost hőszigetelés – a multitalentum a hőszigetelése között

A STEICOzell a fenyőfa rostjaiból készül, tiszta farostból áll, melyekkel tökéletesen képes az üregeket kitölteni. Minden egyes rost tartalmazza a fának az előnyeit: tartósság, stabilitás, és nagyon jó hőszigetelő képesség.

 

A hőszigetelés kivitelezésénél a rostokat nagy nyomáson egy speciális befújógép segítségével juttatják be az üregekbe, melyek így teljesen kitöltik a határoló teret. Még az installációs részeket is egyszerűen és gyorsan szigetelhetjük e módon. Így egy homogén, fugamentes szigetelő réteget kapunk. A STEICOzell egyaránt alkalmazható újépítésnél és felújításnál is. Különösen a készházgyártók fogják nagyra értékelni az üzemi nagypaneles gyártásnál a gyors és tiszta munkavégzést.

Gyors kivitelezés, tartós biztonság

A STEICOzell farost hőszigetelés kivitelezése minősített kivitelezőpartnereken keresztül történik, mely mind a tervezőknek, mind az építtetőknek biztosítja a tartósan magas minőséget.

A STEICOzell-t a gyártásnál összetömörítik és zsákokba csomagolva szállítják ki az építkezés helyszínére. A tömörített anyagot a speciális befújógép aprítja újra fel és juttatja el a hézagokba egy flexibilis csövön keresztül. Ennek előnye, hogy mind a befújógép, mind a hőszigetelő anyagot az épületen kívül is el lehet helyezni. Így párhuzamosan más munkálatok is folyhatnak az építkezés helyszínén.

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT ÉS VÁLASSSZA A LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ BEFÚJT HŐSZIGETELÉST TETŐTÉR KIALAKÍTÁSHOZ: bővebb információ és ajánlatkérés ide kattintva