Üzleti feltételek és panaszkezelési szabályzat

Vásárlás & Megrendelés

www.naturicagroup.hu weboldalon található termékeket az ajánlatkérés gombra kattintva küldheti el nekünk mennyiségi igényét. Erre cégünk 48 órán belül írásos visszajelzést / árajánlatot küld. Az ajánlat írásos megrendelésével  jelezhetni nekünk rendelési szándékát – melyet a rendelés biztosításául szolgáló előleg megfizetése után tudunk véglegesíteni.

Megrendelést kizárólag írásban, cégszerűen aláírva tudunk elfogadni.

Az Eladó a Vevõ elõzetes megrendelését annak beérkeztét követõen elektronikus úton visszaigazolja, és ajánlatot küld a várható szállítási határidõ, a vételár, valamint az egyedi fuvardíj megjelölésével.

Eladó a szerzõdés teljesítésére csak abban az esetben köteles, ha a megrendelést visszaigazolta. A rendelés csak akkor válik véglegessé, ha Vevõ az Eladó ajánlatát elfogadja, melyet a felek személyesen is megerõsítenek. Ez miden olyan esetben érvényes, amennyiben a rendelésben legalább 1db termék is van, melyre a fenti feltételek vonatkoznak.

Nagy mennyiségû/térfogatú, egyedi fuvarral kiszállított áruk rendelési feltételei
Nagy mennyiségû/térfogatú árunak számítanak azok a termékek, amelyek szállítása futárszolgálattal jellemzõen nem gazdaságos és/vagy közvetlenül a külföldi gyártótól történik. Ezek a 10kg feletti kiszerelésû zsákos áruk, a raklapos vagy BigBag-es kiszerelésû termékek,  nagy térfogatú szigetelõanyagok. Ezekre az árukra egyedi szállítási feltételek vonatkoznak, ami a felek egyedi megállapodásának függvénye. A hőszigeteléseknél megrendelést kizárólag egész raklapos mennyiségben tudunk felvenni.

Reklamáció

Amennyiben a vásárolt termékkel kapcsolatban mennyiségi és/vagy minõségi kifogás áll fenn a szállító a kifogásolt terméket visszaszállítja feltéve hogy a reklamáció az átadás során megtörtént. Jogos reklamáció esetén az új termék kiszállításának a díja a NATURICA GROUP Kft. -t terheli.
Panaszügyintézés helye (1997.évi CLV törvény rendelkezései alapján):

telefonon: +36-70-3639868
személyesen szóban, itt: 5700 Gyula, Temesvári út 57
levélben: 5700 Gyula,Temesvári út 57
vagy e-mailben: office@naturicagroup.hu

Elállás

A fogyasztókra vonatkozó jogokat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályozza, összefoglalva:

A fogyasztót elállási jog illeti meg. Az elállási jog

a termék átvételét követõen,
vagy szolgáltatás esetén a szerzõdéskötést követõen
8 munkanapon (vagy 14 naptári napon) belül gyakorolható. Írásban történõ elállás esetén elegendõ az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül szolgáltató részére. A vásárló az esetben állhat el a vásárlástól anyagi következmények nélkül, ha a terméket eredeti állapotban vissza tudja szolgáltatni. Amennyiben a termékben kár keletkezett azt köteles Vevõ a Szolgáltató részére megtéríteni. Az áru ellenértékét és a megrendeléssel kapcsolatos költségeket a “Biobaushop Kft.” köteles 30 napon belül visszaszolgáltatni, a termék visszaszállításnak a költségét a vevõ köteles ez esetben állni.

Az elállás történhet:

telefonon: +36-70-3639868
személyesen szóban, itt: 5700 Gyula, Temesvári út 57.
levélben: 5700 Gyula, Temesvári út 57.
vagy e-mailben: office@naturicagroup.hu

Amennyiben a megrendeléstől számított 8 munkanapon túl történik az elállás a visszaszolgáltatott, sértetlen terméket -15%-kal csökkentett áron vásároljuk vissza.