Új Megatrend az építőiparban – a környezettudatos, egészséges építés!

Biztosan Ön is észrevette, hogy az emberek egyre tudatosabbak és egyre nyitottabbak az egészséges táplálkozás és egészséges életmód felé. Egyre többen mondanak nemet a kemikáliákkal teli kozmetikumokra és a vegyszerekkel permetezett zöldségekre, gyümölcsökre. És nincs ez máshogy az építőiparban sem… Egyre többen keresnek alternatívát a különböző kőolajszármazékokra, fóliákra és műanyagokra!

 

JELENTKEZZEN ÖN IS ÉS LEGYEN NATURICA VISZONTELADÓ!


 

Életünk több mint 80%-át zárt terekben töltjük, így egyáltalán nem mindegy hogy az otthonaink építéséhez és hőszigeteléséhez használt anyagok potenciális veszélyforrást jelentenek egészségünkre. A beteg épület szindrómát a WHO már 1983-ban hivatalosan is elismerte, mára pedig odáig jutottunk, hogy egy átlagos új építésű épületben 10x olyan magas a károsanyagok (VOC-k Illékony Szerves Vegyületek) aránya, mint ami az egészségügyileg ajánlott határérték.

STEICO minősített passzívház

Sajnos az is elmondható, hogy napjainkra az építőipar lett az egyik legkörnyezetszennyezőbb iparág egyike. Az építőanyagok gyártása és szállítása komoly energiafelhasználást és károsanyagkibocsátást jelent, illetve egyes szigetelőanyagoknál az újrahasznosítás sem megoldott az életciklusuk végén és veszélyes hulladékként komoly anyagi terhet rónak az emberekre. A rosszul szigetelt épületek fűtési- és hűtési energiafelhasználása pedig szintén mind környezetünket (CO2 kibácsátás), mind pénztárcánkat megterheli.

A természetes építőanyagok piaca folyamatosan és stabilan évről évre 10% fölötti növekedést mutat!

A NATURICA GROUP által forgalmazott STEICO természetes hőszigetelések kiváló hang-és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, fokozott tűzbiztonságot garantálnak. A fa alapú hőszigetelések nagy anyagsűrűségének, alacsony hővezetési tényezőjének és óriási hőtároló kapacitásának köszönhetően egyaránt hatékonyan védik otthonát a legforróbb nyári napokon a túlmelegedéstől, a téli hidegben pedig bent tartják a kellemes meleget. Mindezt egészségünkre és környezetünkre ártalmas kemikálikától mentesen.

 

Az ökologikus gondolkodás és kereskedelem egyre inkább meghatározza mindennapjainkat – mindenekelőtt akkor ha a döntéseinknek hosszú távú kihatásai vannak. Egy ház építése kétség kívül ide tartozik. Különösen jól érvényesül a házépítésnél a CO2 megtakarítási tulajdonsága a fának, mellyel a hosszú távú klímavédelmi célokat támogathatjuk és fenntarthatóan élhetünk.

ÖKOLÓGIAI LÁBNYOM ÉS ÖKOLÓGIAI MÉRLEGÜNK

Ökológiai lábnyomunk (angolul Ecological Footprint) számba veszi a biológiai erőforrásokat, melyeket a mindennapi életünk során felhasználunk. Beleszámoljuk, hogy mennyi energia szükséges a ruháink előállításához, lakótereink kialakításához, és táplálkozásunkhoz stb. A mérleg egyértelmű : több erőforrást használunk fel, mint amennyit a föld számunkra hosszú távon biztosítani tud!

Hogyan csökkenthetjük tehát az Ökológiai lábnyomunkat?

A fával történő építkezésnél az ökológiai mérleg is stimmelni fog. Egy modern STEICO termékekből megéített faház közel 16 tonna CO2 megtakarítást eredményez. Ez megegyezik egy kiskategóriás személyautó 80.000 km alatt kibocsájtott értékével.

 

JELENTKEZZEN ÖN IS ÉS LEGYEN NATURICA VISZONTELADÓ!


 

A STEICO hőszigetelések legfőbb előnyei:

  • Megújuló alapanyagok, káros anyagoktól mentesen
  • Könnyű-és kivitelezőbarát felhasználhatóság
  • Télen és nyáron egyaránt kiváló hőszigetelés
  • Fokozott tűzbiztonság
  • Egészséges lakóklímát elősegítő szigetelőanyag
  • Kiváló védelem a nyári hőség ellen
  • Kimagasló védelem a külső zajforrásoktól
  • Fokozott energiahatékonyság
  • Környezetbarát és újrahasznosítható
  • Egymással kompatibilis, minősített tartószerkezeti és hőszigetelő elemek

A STEICO termékekkel garantáltan olyan hőszigeteléseket fog tudni kínálni vevőinek melyek kiváló energiahatékonyságot biztosítanak, igazoltan ártalmatlanok mind a környezetünkre mind pedig az egészségünkre.

MIÉRT A NATURICA GROUP Kft a legjobb választás?

Több mint 10 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk a természetes építőanyagok területén. Folyamatosan képezzük magunkat, és minden tanácsadó kollégánk minősített STEICO szaktanácsadó. Az országban egyedüliként kínálunk épületbiológia tanácsadást, hogy az épülő ház energiahatékonysága és lakókomfortja is maximális legyen. Kivitelező csapatunk, saját kivitelezében évente 10-12 ökologikus passzívházat és plusszenergiás aktívházat épít a STEICO építési rendszerrel. Saját befújásos hőszigetelő csapattal rendelkezünk, és mind a STEICOfloc befújásos cellulóz hőszigetelést, mind pedig a STEICOzell befújásos farost hőszigetelést is szakszerűen tudjuk kivitelezni. Magyarország legnayobb természetes hőszigetelőanyag kínálatával rendelkezünk és jelentős raktárkészlettel.

Tekintse meg bemutatkozó videónkat:

A NATURICA GROUP viszonteladójaként az alábbi előnyöket kapja:

· Teljes termékportfóliónkat forgalmazhatja,

· Rövid szállítási idő, a legnagyobb hazai raktárkészlettel rendelkezünk természetes hőszigetelésekből

· Építésbiológiailag minősített termékek, melyek hozzájárulnak a fentartható építéshez

· Kedvezvényes áron vásárolhat,

· Több mint 10 éves nemzetközi tapasztalattal és teljes körű technikai tanácsadással állunk értékesítői részére

· Ingyenes termékmintákkal és eladást ösztönző anyagokkal – rollup és poszter

· Viszonteladóként felkerül honlapunkra, mely jól látogatott

· Ingyenesen részt vehet szakmai képzéseinken

JELENTKEZZEN ÖN IS ÉS LEGYEN NATURICA VISZONTELADÓ!

Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.