Építőiparban dolgozol? Szeretsz barkácsolni és jól bánsz az építőipari gépekkel és szerszámokkal? Érdekelnek azok az új környezetbarát technológiák, melyekkel Te is tehetsz környezetünk védelméért és az egészségesebb életterek kialakításáért?

Mit szólnál egy olyan álláshoz, amivel jobbá teheted emberek életminőségét és közben neked sem kell aggódnod, hogy az anyagok amikkel dolgozol veszélyeztetik az egészséged? 

Stabilan működő és dinamikusan fejlődő, természetes építőanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cég vagyunk, akik 12 éve folyamatosan azon dolgoznak, hogy a magyar emberek is megismerjék a természetes építőanyagok napjainkban történő felhasználásának előnyeit és lehetőségeit. Kizárólag olyan termékeket gyártunk ésforgalmazunk melyek mind egészségünkre, mind pedig környezetünkre ártalmatlanok, életciklusuk végén nem szaporítják a veszélyes hulladékot hanem visszaépülnek a természetbe, vagy újrahasznosíthatóak. Ehhez viszont profi kivitelező szakemberekre van szükségünk, akik otthonosan mozognak az építőiparban, munkájukra igényesek, nem riadnak vissza kisebb szerkezetépítési munkáktól (gipszkarton szerelés, lécváz készítése, tetőfóliázás). Ha Békés megyében laksz és szeretnél állást váltani, vagy elhelyezkedni, akkor olvass tovább és jelentkezz az űrlap kitöltésével

Befújásos hőszigetelések bemutatása (magyar nyelvű feliratot be kell kapcsolni):

STEICO befújásos farost hőszigetelés

Új kihívásokat keresel? Fontos számodra, hogy munkádnak értelme és eredménye legyen? Légy része Te is a küldetésünknek, hogy környezetbarátabbá tegyük az építőipart és egészségesebbé ügyfeleink otthonát!

Elvárások: B kategóriás jogosítvány,

építőipari tapasztalat és végzettség előnyt jelent,de nem feltétel. Ha szeretsz és tudsz barkácsolni, jól bánsz a szerszámokkal, mi megtanítunk minden szakmai fortéjra, folyamatosan képezünk.

Önállló, igényes munkavégzés.

Felelőségvállalás a rád bízott eszközökért. Ügyfélcentrikus hozzáállás

A munkavégzés helye: Békés megyében, Jász-Nagykunk Szolnok megyében, Csongrád megyében. Fix hétköznapi munkavégzés, hétvége mindig szabad. Feladatok: befújásos hőszigetelések kivitelezése, speciális hőszigetelő géppel: padlásfödémek, szarufaközök hőszigetelése. Könnyűszerkezetes, faházak falainak és válaszfalainak, hőszigetelése. Fóliázás, lécezés elkészítése, munkaterület előzetes felmérése.

Amit kínálunk:

A Naturica Group Kft – 2018 óta folyamatosan fejlődő cégcsoport, mely Magyarország és Szlovákia legnagyobb természetes hőszigetelőanyag forgalmazója. Irodáink: Gyulán, Pozsonyban, Besztercebányán találhatóak meg. Jelenleg 4 befújó csapattal dolgozunk összesen, a legmodernebb amerikai befújógépekkel. Kollégáinkat folyamatosan támogatjuk szakmai képzésekkel és technikai fejlesztésekkel. Kimagasló bérezés: fix alap + teljesítményarányos bónusz

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a

biro@naturicagroup.hu email címen lehet.