Építőiparban dolgozol? Érdekelnek a környezetbarát technológiák, melyekkel Te is tehetsz azért, hogy környezetünket megóvjuk?

Mit szólnál egy olyan álláshoz, amivel jobbá teheted emberek életminőségét és közben neked sem kell aggódnod, hogy az anyagok amikkel dolgozol veszélyeztetik az egészséged?

Stabilan működő és dinamikusan fejlődő, természetes építőanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cég vagyunk, akik 12 éve folyamatosan azon dolgoznak, hogy a magyar emberek is megismerjék a természetes építőanyagok napjainkban történő felhasználásának előnyeit és lehetőségeit. Kizárólag olyan termékeket gyártunk ésforgalmazunk melyek mind egészségünkre, mind pedig környezetünkre ártalmatlanok, életciklusuk végén nem szaporítják a veszélyes hulladékot hanem visszaépülnek a természetbe, vagy újrahasznosíthatóak.

Ehhez viszont profi kivitelező szakemberekre van szükségünk, akik otthonosan mozognak az építőiparban, munkájukra igényesek, nem riadnak vissza kisebb szerkezetépítési munkáktól (gipszkarton szerelés, lécváz készítése, tetőfóliázás).

Ha Békés megyében laksz és szeretnél állást váltani, vagy elhelyezkedni, akkor olvass tovább és jelentkezz az űrlap kitöltésével


 

Új kihívásokat keresel? Fontos, hogy munkádnak értelme  és eredménye legyen?

Légy része a küldetésünknek, hogy tegyük fentarthatóbbá az építőipart és egészségesebbé ügyfeleink otthonát.

Rövid bemutatkozó videónk:

ELŐNYT JELENT AZ ELBÍRÁLÁSNÁL HA:  ha több éves tapasztalatod van gipszkartonozó vagy ácsmunkákban, önállóan is tudsz magas minőségben dolgozni

Amit elvárunk:
építőiparban szerzett minimum 5 éves tapasztalat,
precíz, igényes munkavégzés,
jogosítvány

Amit kínálunk:

  • családias munkahelyi légkör
  • fejlődési lehetőség – szakmai és anyagi téren
  • rugalmas munkaidő
  • versenyképes fizetést bónuszokkal

Feladatok:

  • Befújásos hőszigetelések kivitelezése speciális befújógéppel: födémek és tetők hőszigetelése
  • egszerűbb lécváz szerkezetek építése: szarufavastagítás, gipszkarton fogadóváz építése
  • a munkaterület szakszerű felmérése,
  • raktárunkban készletkezelési feladatok

Jelentkezz még ma és akár napokon belül munkába is állhatsz ha te vagy a legmegfelelőbb!Munkavégzés helye: főként Békés Megye, 1-2 napos vidéki munkák (mivel egy átlagos családi ház befújásos hőszigetelése általában 1 nap alatt elvégezhető így a vidéki munkák is gyorsan rövid időn belül elvégezhetőek).

Üdvözlettel:

Bíró Péter és a NATURICA GROUP csapata